فایل ورد تاثير تيمارهاي حرارتي روي تلفات مراحل مختلف رشدي شپشه آرد (Tribolium castaneum Herbst. (Col., Tenebrionidae

لینک دانلود

 فایل ورد تاثير تيمارهاي حرارتي روي تلفات مراحل مختلف رشدي شپشه آرد (Tribolium castaneum Herbst. (Col., Tenebrionidae دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد تاثير تيمارهاي حرارتي روي تلفات مراحل مختلف رشدي شپشه آرد (Tribolium castaneum Herbst. (Col., Tenebrionidae  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد تاثير تيمارهاي حرارتي روي تلفات مراحل مختلف رشدي شپشه آرد (Tribolium castaneum Herbst. (Col., Tenebrionidae،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد تاثير تيمارهاي حرارتي روي تلفات مراحل مختلف رشدي شپشه آرد (Tribolium castaneum Herbst. (Col., Tenebrionidae :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات حشره شناسي

تعداد صفحات :12

شپشه آرد Tribolium castaneum Herbst. یکی از آفات مهم صنایع غذایی در سراسر جهان است. استفاده از درجه حرارت های بالا یا تیمارهای شوک حرارتی در مدیریت آفات انباری روش بسیار موثری است. در این تحقیق جهت ارزیابی مرگ و میر این حشره به وسیله حرارت های بالا، اثر 5 تیمار حرارتی شامل 35، 45، 50، 55 و 60 درجه سلسیوس در زمان های 5، 10، 15، 20 و 30 دقیقه روی مراحل مختلف رشدی این آفت (لارو جوان 5 روزه، لارو مسن 15 روزه، شفیره و حشره کامل) مورد بررسی قرار گرفت. نمونه ها پس از حرارت دهی در شرایط دمایی 28±1oC و رطوبت نسبی 5±65 درصد نگهداری شدند. نتایج نشان داد که حساس ترین و مقاوم ترین مرحله رشدی حشره به ترتیب مراحل لارو 15 روزه و شفیرگی آفت می باشد. همچنین مشخص شد که حداقل دمای کنترل کننده برای لارو 5 روزه دمای C°55، برای لارو 15 روزه دمای C°50 و برای مرحله شفیرگی و حشرات کامل به ترتیب دمای C°55 و C°50 می باشد. لذا با توجه به امکان وجود تمام مراحل رشدی آفت در یک توده آلوده، دمای C°55 در زمان 15 دقیقه برای کنترل همه مراحل رشدی آفت موثر خواهد بود.
كلید واژه: شپشه آرد، تیمارهای حرارتی، مراحل رشدی، Tribolium castaneum

توضیحات بیشتر