فایل ورد مقايسه اثر قارچ پوسيدگي سفيد رنگين کمان (Coriolus versicolor) و قارچ پوسيدگي قهوه اي (Coniophora cerebella) بر روي دوام و برخي از خواص مکانيکي چندسازه باگاس- پلي پروپيلن

لینک دانلود

 فایل ورد مقايسه اثر قارچ پوسيدگي سفيد رنگين کمان (Coriolus versicolor) و قارچ پوسيدگي قهوه اي (Coniophora cerebella) بر روي دوام و برخي از خواص مکانيکي چندسازه باگاس- پلي پروپيلن دارای 26 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقايسه اثر قارچ پوسيدگي سفيد رنگين کمان (Coriolus versicolor) و قارچ پوسيدگي قهوه اي (Coniophora cerebella) بر روي دوام و برخي از خواص مکانيکي چندسازه باگاس- پلي پروپيلن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقايسه اثر قارچ پوسيدگي سفيد رنگين کمان (Coriolus versicolor) و قارچ پوسيدگي قهوه اي (Coniophora cerebella) بر روي دوام و برخي از خواص مکانيکي چندسازه باگاس- پلي پروپيلن،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقايسه اثر قارچ پوسيدگي سفيد رنگين کمان (Coriolus versicolor) و قارچ پوسيدگي قهوه اي (Coniophora cerebella) بر روي دوام و برخي از خواص مکانيکي چندسازه باگاس- پلي پروپيلن :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات علوم چوب و کاغذ ايران

تعداد صفحات :26

در این بررسی اثر قارچ های مولد پوسیدگی سفید و قهوه ای بر چندسازه باگاس پلی- پروپیلن در 5 تکرار و 3 تیمار 8، 12 و 16 هفته بررسی شد. این چند سازه با اختلاط 40 درصد الیاف باگاس و 60 درصد پلی پروپیلن و 2 درصد انیدریک مالئیک کرافت شده پلی پروپیلنی با روش پرس مسطح در مو سسه تحقیقاتی البرز ساخته شده و قابلیت بازیافت دارد. نمونه ها پس از کشت در داخل ظروف مخصوص موسوم به ظروف Kolle قرار گرفتند و سپس به داخل انکوباتور انتقال داده شدند و در دمای 23.5 سانتی گراد و رطوبت نسبی 75 درصد قرار گرفتند و پس از پایان هر تیمار اندازه گیری های لازم جهت دستیابی به نتایج صورت گرفتند. میزان درصد پوشش میسیلیوم در نمونه ها اولین فاکتور مورد ارزیابی بود که در آن پیشرفت قارچ مولد پوسیدگی سفید در 8 هفته اول به نسبت قارچ مولد پوسیدگی قهوه ای تا حدودی کمتر بود و پس از 12 و 16 هفته درصد پوشش میسیلیوم بر روی تمام نمونه ها 100 درصد شد در نهایت میزان تخریب و اثر ناخن طبق معیار ویلیتنیر ارزیابی شد که میزان تخریب توسط قارچ مولد پوسیدگی قهوه ای کمتر از سفید بوده و در قارچ مولد پوسیدگی سفید تخریب بیشتر بود. میزان درصد کاهش وزن نمونه ها در پوسیدگی سفید بیشتر از پوسیدگی قهوه ای بوده و پس از طی زما ن های 8، 12 و 16 هفته کاهش وزن معنی دار بوده است. با استفاده از دستگاه ساناتام که مخصوص اندازه گیری سختی چوب پلاستیک بوده میزان کاهش سختی نمونه ها اندازه گیری شد. نتایج نشان داد که میزان کاهش سختی در نمونه های تحت تاثیر پوسیدگی سفید کمی بیشتر از نمونه های در معرض قارچ های مولد پوسیدگی قهوه ای بود.
كلید واژه: باگاس، پلی پروپیلن،انیدرید- مالئیک پلی پروپیلنی،چوب- پلاستیک، دوام طبیعی، قارچ پوسیدگی سفید رنگین کمان، قارچ پوسیدگی قهوه ای

توضیحات بیشتر