فایل ورد تاثير فراوري سطحي کاه گندم با عامل جفت کننده آمينوسيلان بر خواص تخته خرده کاه ساخته شده با رزين هاي آمينوپلاستيک

لینک دانلود

 فایل ورد تاثير فراوري سطحي کاه گندم با عامل جفت کننده آمينوسيلان بر خواص تخته خرده کاه ساخته شده با رزين هاي آمينوپلاستيک دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد تاثير فراوري سطحي کاه گندم با عامل جفت کننده آمينوسيلان بر خواص تخته خرده کاه ساخته شده با رزين هاي آمينوپلاستيک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد تاثير فراوري سطحي کاه گندم با عامل جفت کننده آمينوسيلان بر خواص تخته خرده کاه ساخته شده با رزين هاي آمينوپلاستيک،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد تاثير فراوري سطحي کاه گندم با عامل جفت کننده آمينوسيلان بر خواص تخته خرده کاه ساخته شده با رزين هاي آمينوپلاستيک :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقيقات علوم چوب و کاغذ ايران

تعداد صفحات :13

هدف از این تحقیق بررسی تاثیر عامل جفت کننده آمینوسیلان بر بهبود ویژگی های تخته کاه گندم ساخته شده با چسب اوره فرمالدهید و ملامین فرمالدهید بود. عامل جفت کننده آمینوسیلان به صورت آبکافت شده (سیلانول) بر روی ذرات ریز کاه گندم اسپری شد. ذرات سیلان دار شده پس از چسب زنی با رزین های اوره و ملامین فرمالدهید در ساخت تخته استفاده شد. نتایج بدست آمده از آزمون تخته ها نشان داد که افزودن سیلان تاثیر معناداری در بهبود ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخته ها داشت به طوری که با افزودن آمینوسیلان به میزان 2 و 5 درصد، مقاومت اتصال داخلی تخته ها به طور معناداری افزایش یافت. همچنین افزودن آمینوسیلان تا سطح 2 درصد واکشیدگی ضخامت تخته ها را به طور معناداری کاهش داد ولی در بالاتر از این مقدار تاثیر معناداری مشاهده نشد. بهبود ویژگی های فیزیکی و مکانیکی تخته ها میتواند به دلیل فراوری سطحی ذرات کاه گندم با استفاده از عامل جفت کننده آمینوسیلان و در نتیجه، بهبود اتصال پذیری ذرات کاه با رزین باشد. مصرف آمینوسیلان تاثیر معناداری در افزایش مقاومت خمشی تخته ها نداشت در صورتی که رزین ملامین فرمالدهید به دلیل دارا بودن گروه های آمین بیشتر در ساختارش نسبت به رزین اوره فرمالدهید، باعث بهبود مقاومت خمشی و واکشیدگی ضخامت شد.
كلید واژه: آمینوسیلان، تخته خرده کاه، اوره فرمالدهید، ملامین فرمالدهید، فراوری سطحی، اتصال پذیری

توضیحات بیشتر