فایل ورد بررسي خصوصيات کيفي، پر اکسيداسيون چربي ها و ترکيب اسيدهاي چرب در طول دوره نگهداري در تخم مرغ هاي غني شده با سلنيوم و ويتامين E

لینک دانلود

 فایل ورد بررسي خصوصيات کيفي، پر اکسيداسيون چربي ها و ترکيب اسيدهاي چرب در طول دوره نگهداري در تخم مرغ هاي غني شده با سلنيوم و ويتامين E دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد بررسي خصوصيات کيفي، پر اکسيداسيون چربي ها و ترکيب اسيدهاي چرب در طول دوره نگهداري در تخم مرغ هاي غني شده با سلنيوم و ويتامين E  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد بررسي خصوصيات کيفي، پر اکسيداسيون چربي ها و ترکيب اسيدهاي چرب در طول دوره نگهداري در تخم مرغ هاي غني شده با سلنيوم و ويتامين E،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد بررسي خصوصيات کيفي، پر اکسيداسيون چربي ها و ترکيب اسيدهاي چرب در طول دوره نگهداري در تخم مرغ هاي غني شده با سلنيوم و ويتامين E :




نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دامپزشكي (پژوهش و سازندگي)

تعداد صفحات :14

به منظور بررسی امکان غنی سازی تخم مرغ با ویتامین E، سلنیوم آلی و غیر آلی و نیز پایداری چربی های تخم مرغ طی دوره نگه داری آزمایشی با استفاده از72 قطعه مرغ تخم گذار به مدت 7 هفته انجام شد. آزمایش با استفاده از 6 تیمار و 3 تکرار و 4 قطعه مرغ د رهر تکرار انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل تیمار شاهد، جیره پایه به اضافه 0.4 میلی گرم در کیلوگرم سلنیوم غیر آلی یا آلی، 200 میلی گرم در کیلوگرم ویتامین E و ترکیبات این ها بودند. تخم مرغ های جمع آوری شده به مدت 14 روز در شرایط مختلف (یخچال، محیط و گرم خانه) نگهدازی شدند و پس از آن خصوصیات کیفی، وزن محتویات داخلی (شامل زرده و سفیده)، غلظت مالون دی آلدئید در زرده به عنوان شاخصی برای پراکسیداسیون چربی های زرده و همچنین ترکیب اسیدهای چرب زرده تخم مرغ اندازه گیری شدند. عملکرد مرغ و وزن تخم مرغ تحت تاثیر ویتامین E و منابع سلنیومی اضافه شده به جیره قرار نگرفت. نگهداری تخم مرغ ها موجب کاهش خصوصیات کیفی و تغییر ترکیب اسیدهای چرب و افزایش پراکسیداسیون چربی ها شد. میزان MDA و تغییر در ترکیب اسیدهای چرب طی دوره نگهداری در تخم مرغ های غنی شده با سلنیوم و ویتامین E نسبت به تخم مرغ های شاهد کمتر بود. نتایج نشان می دهند که افزودن سلنیوم و ویتامین E به جیره مرغ های تخم گذار نه تن ها موجب غنی سازی تخم مرغ از این ترکیبات می شوند و ارزش تغذیه ای آنها را افزایش می دهند بلکه اثرات آنها در افزایش سیستم آنتی اکسیدانی تخم مرغ نیز مشهود بوده و آن را در برابر صدمات اکسیداتیو در طول زمان نگهداری محافظت می کنند.
كلید واژه: ویتامین E، سلنیوم، پراکسیداسیون، اسیدهای چرب، تخم مرغ

توضیحات بیشتر